Media

Agenda

IK... eh ik

Doorgedraaid muziektheater voor iedereen die wel eens vastloopt

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan.
Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij.
Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt…

Alleen geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar. 

We spelen IK... eh ik ook nog 48 keer voor scholen.

 

In de pers
"De ongebreidelde fantasie waarmee de makers al dit soort levenspijn voor jong en oud voel- en behapbaar maken, zorgen voor een wonderbaarlijk knap evenwicht."
- Theaterkrant


"IK... eh ik is zowel muzikaal als verassend, grappig, overdonderend, herkenbaar, vervreemdend, ontroerend en confronterend."
- Dagblad van het Noorden****

 

We doen weer mee!
We maken kans op de Podiumkidsprijs!
Klik op het logo om te laten weten wat je van de voorstelling vond.

Podiumkids

Juryleden over de voorstelling
"Ik denk dat ze met de voorstelling bedoelen en wilden laten zien dat je de tijd moet nemen voor de dingen die jij belangrijk vindt. Dat soms dingen in je hoofd heel echt lijken maar ze dat helemaal niet zijn."
- Zarah, 10 jaar

"Het decor van de voorstelling is geweldig en spectaculair."
- Yasmijn, 9 jaar


Makers
regie & script Elien van den Hoek muzikale compositie & spel Martin Franke decorontwerp & bouw Douwe Hibma rekwisieten & decor afwerking Marlies Schot kostuums, vissen & pop Freja Roelofs i.s.m. André Kok lichtontwerp Desirée van Gelderen regie assistent Zoscha van Erkel dramaturgie Preben Faye-Schøll, Loes van der Pligt, David van Griethuysen, Maarten Smit techniek Tjarko van Heese, Gerrit Schilp, Tomas van Schelven, Roy Vermeer backstage & spel Daan Hamel (stage) technisch advies muziek Frank Wienk magisch advies Woedy Woet advies Het Houten Huis team scènefoto's Moon Saris producenten Het Houten Huis & Nordland Visual Theatre i.s.m. Tryater 

 

Ga naar het lesmateriaal van IK... eh ik 

Ga naar de persmap van IK... eh ik