Muziek van beneden
20 okt - 14.00 uur
De Lawei Drachten
Koop kaarten

Muziek van beneden
26 okt - 14.30 uur
Grand Theatre Groningen
Koop kaarten 

Muziek van beneden
27 okt - 14.30 uur
Grand Theatre Groningen
Koop kaarten 

Media

Adios

Een troostrijke ode aan de liefde.

Een oude vrouw zit mijmerend bij de kachel. Buiten kraakt de appelboom in de wind. Terwijl ze thee inschenkt, dwalen haar gedachten af...
Het hondje blaft als er uit de theepot een piepklein mannetje kruipt, het is haar geliefde van vroeger. Over het behang vliegen vogels voorbij, een pyjama vraagt haar ten dans. Langzaam brengt de kamer een vervlogen wereld tot leven.

8+ 28+ 48+ 80+

Adios is geproduceerd door Speeltheater Holland/Het Houten Huis in 2010.

De rol van Michel Visser wordt tijdens deze tour gedeeltelijk overgenomen door Maarten Smit.

Credits
Regie Elien van den Hoek | Compositie & Muziek Martin Franke & Raimund Groß | Spel Inez de Bruin & Michel Visser/Maarten Smit | Maskers Daan Bakker | Decorontwerp Onny Huisink/Elien van den Hoek | Fotografie Saris & den Engelsman | Coaching Onny Huisink – Speeltheater Holland | Met dank aan alle (oud) medewerkers van Speeltheater Holland

Winnaar van de Gouden Krekel 2011
Alles klopt aan de voorstelling. Wonderschoon is de muziek, ontroerend het breekbare spel, trefzeker en verfijnd de regie vol ingenieuze, humorvolle vondsten. Een voorstelling die het publiek tot tranen toe roert.
VSCD jury over Adios

Vervolgscènes op Adios

Tijdens het première weekend van Adios heeft de Jeugd Theaterschool uit Groningen twee vervolgscènes gemaakt op de voorstelling. Het was een fantastische dag! Bekijk hier de eerste scène en de tweede scène.

Bewaar de dag kaart

Speciaal om je eigen herinneringen aan een mooie dag op te slaan, hebben we de 'bewaar de dag' kaart gemaakt. Je kunt 'm hier downloaden.