Tekenfilm Zonder Beeld
Een muzikale reis over oneindigheid

Leeftijd 6+

Een coproductie met: Eef van Breen Group

Aan deze voorstelling wordt getimmerd. Tekenfilm Zonder Beeld gaat in februari 2022 in première.

 

Een jongen kijkt naar de sterren en denkt aan zijn broertje die hij is verloren. Hij ziet een oneindig groot heelal en weet: allemaal zijn we van sterrenstof gemaakt. Hoe klein die deeltjes ook zijn, we zijn met elkaar verbonden, zelfs als je er niet meer bent.
De jongen besluit naar de noordpool te reizen, want vanaf daar kun je de sterren bijna aanraken!
De trein raast dwars door de toekomst en het verleden, langs sterren en herinneringen…

Het Houten Huis & Eef van Breen Group maken samen met dichteres Kira Wuck een voorstelling vol peilloze beelden van geluid. Een film die zich achter je ogen afspeelt. Stap in het schemerdonker waar woorden en en klanken overal om je heen klinken. Waar de vele instrumenten het licht vangen en stemmen je meenemen op een buitengewone reis. 

De makers

concept, componist, trompet, flugelhorn & zang Eef van Breen eindregie Elien van den Hoek tekst Kira Wuck (foley)instrument ontwerp & slagwerk Martin Franke harp & zang Eva Tebbe (contra)bas & tuba Stathis Elio cello Amber Docter van Leeuwen spoken word & mondfoley Inez de Bruijn video- & lichtontwerp Karl Klomp geluidsontwerp Peter Zwart artistiek advies Eva Tebbe, Inez de Bruijn, Judith Schoneveld, David van Griethuysen

Boeken