Stem Kwijt
Over de blijdschap van het terugvinden

Leeftijd: 4+

Regisseur: David van Griethuysen (Het Houten Huis)
Coproductie met het NNO

Stem Kwijt speelt van september ’23 t/m januari ’24 op scholen in de noordelijke regio.

 

Een muzikale speelruimtevoorstelling* over een klein mannetje dat alles kwijt is. Zijn huis, zijn baan, zelfs zijn stem en zelfvertrouwen. Hij durft zich niet te laten zien. Als hij plotseling de klanken van een viool hoort, wordt hij nieuwsgierig en komt hij tevoorschijn.
De kinderen participeren met muziek en spel en helpen hem zo zijn stem en zelfvertrouwen terug te vinden.

Eerder regisseerde David van Griethuysen het succesvolle theatrale concert Gevleugeld, voor de 20ste editie van het Pieter Roelf Jeugdconcert van het NNO.

*Een voorstelling waar educatie, participatie en voorstelling samen een geheel vormen. Kinderen nemen deel aan de voorstelling door bijvoorbeeld mee te spelen, te schrijven of te musiceren. Een speelruimtevoorstelling vindt plaats in het speellokaal.

Boeken

Deze voorstelling is alleen te boeken voor scholen binnen regio Groningen, Friesland en Drenthe.
Speelperiode september ’23 t/m januari ’24.

Voor meer informatie

  • bekijk de digitale brochure

Heb je nog vragen of wil je de voorstelling boeken? Mail naar

Makers

concept & regie David van Griethuysen spel Feike Looijen muziek en spel Raimund Gross wisselende musici NNO Celia Hernández Doval/Grethe Luurtsema/Katharina Saerberg/Erna Sommer dramaturgisch advies Inez de Bruijn, Elien van den Hoek decorontwerp & -bouw Douwe Hibma rekwisieten & pop Geesje Liedmeijer kostuums Freja Roelofs vormgeving André Kok publiciteitsbeeld David van Griethuysen i.s.m. Saskia Jans

Lesmaterialen Technische informatie