Tekenfilm Zonder Beeld

Tekenfilm Zonder Beeld Kijken doe je met je hoofd

Tijdens Tekenfilm Zonder Beeld heb je misschien zelf beelden gemaakt in je hoofd.
Waren het foto's of filmbeelden? Kleuren of vormen? Heb je duidelijke figuren gezien, zoals mensen of dieren? Of zag je ook tekst in je hoofd?
Maak wat jij van binnen ziet zichtbaar voor iedereen en upload een foto van jouw 'beeld'. Alles kan en alles mag: maak een sculptuur, schrijf een gedicht, knip, naai, teken iets of zet je broertjes en zusjes in een pose... als het maar verbeeldt wat jij bij het geluid in gedachten had.

Gedurende de tour groeit onze gezamenlijke verbeelding uit tot een bijzondere film!

Beelden die anderen hebben gedeeld

Hieronder zie je de verbeelding van andere bezoekers. Herken je stukken uit de voorstelling? (Klik op het plaatje om de hele afbeelding te zien.)

Het is best logisch dat je niet meer helemaal weet hoe de voorstelling precies klinkt. In het volgende scherm kun je daarom de voorstelling terug luisteren. Om het echt goed te horen kun je het best een koptelefoon of oordopjes gebruiken.

Hoe maak je een beeld?

Heb je een idee bij een bepaald stukje geluid? Of hoort jouw beeld eigenlijk bij de hele voorstelling? Het maakt niet uit, alles mag. Bedenk hoe het beeld in jouw hoofd het beste vertaald kan worden: is het een schilderij, een tekst, een sculptuur of je eigen tuin? Maak een (liggende) foto van je beeld en upload 'm op de volgende pagina.

Ben je net zo lekker bezig? Meer beelden maken mag! Je kunt er meerdere tegelijk uploaden.

Heb je echt geen idee hoe je moet beginnen, bekijk dan eens deze ideeën.

Is het gelukt?

Vul je naam en mailadres in en upload een foto van je beeld in het volgende scherm. Je mailadres gebruiken we alleen om het eindresultaat met je te delen of om contact op te nemen als er iets misgaat met je upload.

Bedankt voor je beeldKijk vooral nog even rond tussen de beelden op de beginpagina.

Het duurt een poosje voordat jouw beeld te zien is op de beginpagina. Eventjes geduld dus...
Als alle voorstellingen zijn geweest, maken we van onze gezamenlijke verbeelding een bijzondere film.