Wil jij ook een das worden? Klik hier!

Das Masker

Hoe licht kan een wolk zijn maakt kans op de Zapp Theaterprijs!
Stem je ook mee? 

stemmen

Hoe licht kan een wolk zijn
22 apr, 14.30 uur
De Krakeling, Amsterdam (Pop Arts Festival) 
Koop kaarten

 

Wij zoeken vrijwilligers/figuranten!

Speel mee in onze nieuwe locatievoorstelling Valavond Lees meer...

Valavond

Over wankelen in de schemering

De toekomst. Slaap is niet langer een basisrecht. Het is er alleen voor wie het zich kan veroorloven. Bovendien kan slapen enkel in het nachtland. Wie slaapt buiten de grenzen van dat nachtland, wacht een gevaarlijk proces.
Op valavond, de grens tussen dag en nacht, tussen waken en slapen, verzamelt zich een schemerig clubje mensen. Slaaptekort vertroebelt hun perceptie. Vervormt hun wereld. Drijft ze tot op de rand van waanzin. Alleen slaap is hun redding. Dat weten ze, maar ze zullen creatief moeten zijn om een slaapplek te bemachtigen.

Valavond is een beeldende, muzikale theatervoorstelling die zich afspeelt aan de rand van een bos waarin mensen hangend slapen en slapend rondhangen.

Credits
Concept & regie: 
Gregory Caers Dramaturgie: Elien van den Hoek Spel & Muziek: Martin Franke Spel: Lard Adrian, Inez de Bruijn, Valentina Tóth en Noorderlingen: Just van Bommel, Koen ter Braak, Tijmen Dietvorst, Tobias Loeff, Teuntje Post, Nina Wilson, Annemarije Zoer Vormgeving & licht: Koen de Saeger Kostuums: Freja Roelofs Techniek: Herman van Keulen & Roy Vermeer Productie Dani Heres Vrijwilligersbegeleiding: Zoscha van Erkel/Dani Heres Beeld: Elien van den Hoek & Freja Roelofs Met medewerking van: Garage TDI Met dank aan: alle figuranten

Valavond is een voorstelling van Het Houten Huis i.s.m. De Noorderlingen vooropleiding theater en speelt deze zomer in ieder geval op de volgende locaties:

Art of Wonder, Assen (1 en 2 juni) - Work in Progress
Oerol, Terschelling (15 t/m 24 juni) - Première
FestiValderAa, Schipborg (6 en 7 juli)
Stadspark Groningen (12 t/m 15 juli)
Festival Boulevard, 's-Hertogenbosch (8 t/m 12 aug)