Het Houten Huis 10 jaar in Groningen

Het Houten Huis
woont 10 jaar in Groningen!

Daarom geven we op zaterdag 16 september een feest in ons huis op de Kunstwerf (Bloemsingel 10c). Je bent van harte welkom om dit samen met ons te vieren.


Op het programma:


Wie niet weg is, is gezien (start 14.00 uur vanaf Centraal Station)
Het programma begint met een vossenjacht vanaf het Centraal Station van Groningen. Daar ontvang je een kaartje met een route die je kunt lopen naar de Kunstwerf. Onderweg kom je allerlei personages uit onze voorstellingen tegen. Spot ze op 10 plekken en maak er foto’s van. Laat die op de eindlocatie zien aan de Vuurtorenvrouw en win een smakelijk cadeautje. Weet je ook nog uit welke voorstellingen de personages komen, dan ben je een echte HoutenHuis-gek en krijg je een extra’tje.

Let op: zorg dat je voor 15.15 uur op de eindlocatie bent!

Als je het van de andere kant bekijkt…
…zie je wat er allemaal achter de schermen gebeurt tijdens een voorstelling. Bekijk een scène van IK… eh ik van de voor- én achterkant in onze theaterzaal.

Sappig
Pers je eigen appelsap met de sapmachine van decorbouwer Douwe.
TIP: heb je zelf een boom vol appels waar je niets mee doet, neem ze vooral mee!

Over boompjes gesproken
Altijd al reclame willen maken voor Het Houten Huis? Dat kan. Pak dat ene saaie shirt uit de kast en neem ‘m mee, dan zeefdrukken wij er ons mooie boompje op.

En natuurlijk ook nog:
video’s, muziek, verhalen, eten en drinken.

Ik scande de QR-code
Heb je net op straat een QR-code gescand en heb je nog nooit van ons gehoord? Klik dan hier om meer over ons te weten te komen. Je bent van harte welkom om vandaag met ons feest te vieren. Kom langs op de Kunstwerf, we leren je graag kennen!