Muziek van beneden
20 okt - 14.00 uur
De Lawei Drachten
Koop kaarten

Muziek van beneden
26 okt - 14.30 uur
Grand Theatre Groningen
Koop kaarten 

Muziek van beneden
27 okt - 14.30 uur
Grand Theatre Groningen
Koop kaarten 

We zoeken Houten Huis kinderen

Heb jij thuis of in de klas een kind dat van theater houdt, blij wordt van verhalen en een levensgrote fantasie heeft? Dan is hij of zij bij ons aan het goede adres. Wij verzamelen namelijk Houten Huis kinderen. Deze kinderen kunnen in de vakanties deelnemen aan workshops rondom onze voorstellingen. Ze worden onderdeel van onze organisatie door het theater te runnen waar wij spelen. Ze helpen bij het ontvangen van het publiek, de kaartverkoop en, wie weet, worden ze uiteindelijk wel theaterdirecteur voor een dag!
Houten Huis kinderen kunnen gratis naar onze voorstellingen.

Tip voor leerkrachten: kijk in klas naar kinderen die met hun ouders niet of nauwelijks naar het theater gaan.

Hoe werkt het? 
Thuis: stuur ons een (korte) brief, tekening of mail waarom je graag Houten Huis kind wil worden, dan krijg je zo snel mogelijk bericht terug.

In de klas: kies een kind uit de klas waarvan jij denk dat die bij ons past. Check bij het kind en de ouders/verzorgers of het kan en stuur ons een (korte) briefje, tekening of mail waarom hij of zij graag Houten Huis kind wil worden. Wij zullen vanaf dan de coördinatie verder op ons nemen. Wellicht kan deze leerling ook bij jullie in de klas als ambassadeur voor theater fungeren. 

We hopen op veel post! We hebben namelijk een grote brievenbus. :)

Het Houten Huis
t.a.v. Karlijn Benthem
Stationsplein 3 
9726 AE Groningen

karlijn@hethoutenhuis.org