Muziek van Beneden
21 nov - 15.00 uur
De Maaspoort, Venlo
Koop kaarten

Muziek van Beneden
25 nov - 14.30 uur
Theater De Veste, Delft
Koop kaarten

Muziek van Beneden
28 nov 
Theater Sneek, Sneek
GEANNULEERD

SocialLAB enorm succes!

buurtbewoners en scholieren ontmoeten elkaar Lees meer...

Wie komt ons helpen in de herfst?

Houten Huis Kinderen gezocht! Lees meer...

We zoeken Houten Huis kinderen

Heb jij thuis of in de klas een kind dat van theater houdt, blij wordt van verhalen en een levensgrote fantasie heeft? Dan is hij of zij bij ons aan het goede adres. Wij verzamelen namelijk Houten Huis kinderen. Deze kinderen kunnen in de vakanties deelnemen aan workshops rondom onze voorstellingen. Ze worden onderdeel van onze organisatie door het theater te runnen waar wij spelen. Ze helpen bij het ontvangen van het publiek, de kaartverkoop en, wie weet, worden ze uiteindelijk wel theaterdirecteur voor een dag!

Houten Huis kinderen kunnen gratis naar onze voorstellingen. Het is dus ook goed om in de klas te kijken naar kinderen die met hun ouders niet of nauwelijks naar het theater gaan.

De volgende activiteit is in de herfstvakantie op vrijdag 26 oktober in het Grand Theatre in Groningen. We verzamelen om 13.30 uur, heten dan als gastheren en vrouwen het publiek welkom, gaan naar de voorstelling Muziek van Beneden, bekijken achteraf hoe het er achter de schermen uitziet en ontwerpen een stappenplan over hoe je het beste je buren kan leren kennen.

Hoe werkt het? 

Thuis:
stuur ons een (korte) brief, tekening of mail waarom je graag Houten Huis kind wil worden, dan krijg je zo snel mogelijk bericht terug.

In de klas:
kies een kind uit de klas waarvan jij denk dat die bij ons past. Overleg met het kind en met 'thuis' of hij/zij mee mag doen en stuur ons een (korte) briefje, tekening of mail waarom hij of zij graag Houten Huis kind wil worden. Vanaf dan nemen wij de coördinatie verder op ons. 

We hopen op veel post! We hebben namelijk een grote brievenbus. Maar je mag natuurlijk ook per mail reageren.

Het Houten Huis
t.a.v. Jesse van Delft
Stationsplein 3 
9726 AE Groningen

jesse@hethoutenhuis.org