We zoeken Houten Huis kinderen

Heb of ken je een kind dat van theater houdt, blij wordt van verhalen en een levensgrote fantasie heeft? Dan is hij of zij bij ons aan het goede adres. Wij verzamelen namelijk Houten Huis kinderen. Deze kinderen kunnen in de vakanties deelnemen aan workshops rondom onze voorstellingen. Ze worden onderdeel van onze organisatie door het theater te runnen waar wij spelen. Ze helpen bij het ontvangen van het publiek, de kaartverkoop en, wie weet, worden ze uiteindelijk wel theaterdirecteur voor een dag! 

Houten Huis kinderen kunnen gratis naar onze voorstellingen. Het is dus ook goed om in de klas te kijken naar kinderen die met hun ouders niet of nauwelijks naar het theater gaan.

Hoe werkt het?
Stuur ons een (korte) brief, tekening of mail waarom je graag Houten Huis kind wil worden, dan krijg je zo snel mogelijk bericht terug.

Ben je docent en heb je een kind in de klas die het leuk vindt om mee te doen? Overleg met 'thuis' of het kan en stuur ons een korte brief, tekening of mail waarom hij of zij graag Houten Huis kind wil worden. Vanaf dan nemen wij de coördinatie verder op ons. 

We houden van post!
We hebben namelijk een grote brievenbus. Hier vind je ons adres.
Maar je mag natuurlijk ook per mail reageren. (suuz@hethoutenhuis.org)