Meer theater voor minder geld!

Met Valavond korting op YoungGangsters Lees meer...

Hoe Valavond tot stand kwam

Een mini interview met regisseur Gregory Caers Lees meer...

Media

Familiefestival Klasse Theater Uitjes

29 april 11:00 – 19:00 uur | Grand Theatre Groningen

Theater met het gevoel van vakantie!
Een bezoek aan het Familiefestival Klasse Theater Uitjes lijkt verdacht veel op een mini-vakantie. Je gaat er samen op uit, je geniet en ontspant, denkt even niet aan alle dagelijkse beslommeringen, je ontdekt nieuwe dingen, je speelt en leert, je hebt gastvrije ontmoetingen, een veilige reis en een welkom gevoel op je bestemming. Als je dit verwacht van een vakantie of een stedentrip zit je goed bij Klasse Theater Uitjes! De mini-vakantie is erg gevarieerd, het aanbod kent voor ieder wat wils: van dans en opera tot verschillende soorten theater. Wat is er te zien?

De Vliegende koe 11:00 uur | De Stilte, uit Breda - vanaf 4 jaar | trailer
Spelen is leuk en ernstig tegelijk. Als je er helemaal in opgaat, kan alles. Twee meisjes en een jongen gaan op de vleugels van de verbeelding de strijd met elkaar aan: want wie speelt met wie als je met zijn drieën bent?

Icarus | Kwatta 13:00 uur, uit Nijmegen - vanaf 5 jaar | trailer
Op een eiland, ver hier vandaan, in een doolhof met duizend gangen, zitten Icarus en zijn vader gevangen. Een bijzondere reisvoorstelling die het eeuwenoude verhaal van Icarus vertelt.

Beet! | Het Houten Huis 14:30 uur, uit Groningen - vanaf 6 jaar | trailer
Een schaatser verliest een belangrijke schaatswedstrijd en verdwijnt in een wonderlijke wereld onder het ijs. Voor iedereen die wel eens dreigt te bezwijken onder de druk van het presteren.

De Toverpiano (filmregistratie) | Holland Opera 16:00 uur, uit Amersfoort – vanaf 7 jaar | trailer
De toverpiano is geestig, maar ook aangrijpend. Het gaat over een jongen, Otto, die van zijn vader de beste pianist van de wereld moet worden. Gek wordt hij ervan! * gratis op vertoon van Klasse Theater Uitje ticket! Vol=vol

Spinder | Het Laagland 19:00 uur, uit Sittard - vanaf 8 jaar | trailer
Een fascinerende voorstelling waarin interessante biologische weetjes op een knappe manier worden verweven met het levensverhaal van Tille. Een verhaal waarin insecten steeds meer op mensen lijken.

Neem een extra vriendje of vriendinnetje mee!
Bij elke voorstelling tijdens het familiefestival is er een speciaal familieticket te boeken voor slechts € 37,50. *De familiekaart is geldig voor 2 volwassenen en 3 kinderen.
Kaarten: grandtheatregroningen.nl 

All inclusive
Bij een aantal voorstellingen serveren we GRATIS leuke en verdiepende extra’s, zodat je nog langer kunt genieten! Zo kun je op deze dag in het Grand Theatre Groningen bij de voorstelling Beet! schaatsen (en dat in de lente)! Doe je muts op, trek je wanten aan en doe mee met de synchroon- schoonschaatswedstrijd. Voor alle helden die op sokken durven te schaatsen.

Klasse Theater Uitjes is een samenwerkingsproject van 5 jeugdgezelschappen in 5 verschillende steden. In Groningen wordt het festival georganiseerd door Het Houten Huis. Meer informatie over het project te vinden op www.klassetheateruitjes.nl.