Echte vrouwen joggen in regenpak
2 mrt - 16.00 & 19.00 uur
CC Hasselt (BE)
Koop kaarten

Echte vrouwen joggen in regenpak
3 mrt - 14.00 & 16.30 uur
CC Hasselt (BE)
Koop kaarten

Echte vrouwen joggen in regenpak
4 mrt - 16.00 & 19.00 uur
CC Hasselt (BE)
Koop kaarten

Media

Blinde Vlek

Een bewegingsvoorstelling over privacy

De technologische vooruitgang dendert voort. Het gaat zo snel dat het moeilijk is om bij te benen. Regelgeving en veiligheidsmaatregelen lopen altijd achter. Bijna onopgemerkt verdwijnt onze privacy en worden onze persoonlijke gegevens verkocht en doorverkocht. Steeds slimmere computers en robots omringen en analyseren ons, zichtbaar en onzichtbaar. Zij kunnen ons helpen, levens redden, maar ons ook op gevaarlijke wijze manipuleren.

‘Blinde Vlek’ is een voorstelling over de invloed van technologie op gedrag en vrijheid, vormgegeven met dans, tekst, muziek en circus elementen. Het script is geïnspireerd op boeken, personen en journalistiek materiaal over de nieuwste ontwikkelingen in de technologie. ‘Blinde Vlek’ is een beeldende poging om jongeren en ouderen kritisch te laten kijken naar de mogelijke gevolgen van de moderne technologie.

Credits
Concept &
Regie Maarten Smit Muziek Radek Fedyk Spel Marta Alstadseter, Kim-Jomi Fischer, Willem van der Lely Regieassistent Tim Schouten (stage) Dramaturgie Robbert van Heuven, Elien van den Hoek Decor Douwe Hibma Kostuums Freja Roelofs Techniek Gerrit Schilp

In samenwerking met: Het NNT en De Steeg
Dit project is vertrokken vanaf Station Noord; het talentontwikkelingsprogramma van de grote podiumkunstorganisaties uit de drie noordelijke provincies. Dit project wordt vanuit Station Noord ondersteund door Het Houten Huis, Jonge Harten, Het NNT en Tryater.